Foto: Sille Arendt

 

Dramaholdet starter op onsdag d. 2. september kl. 15.00 - 17.00

_____

Kan du lide at klæde dig ud og spille teater? Så er drama måske noget for dig!

 

Hvem kan gå til drama? 

Drama er for børn i alderen 9 - 12 år.

 

Hvad laver vi?

På dramaholdet indøver vi små dramastykker, som vi optræder med til forskellige arrangementer - i kirken, på skolen, på plejehjemmet. Vi laver også dramaøvelser og lege, hvor vi arbejder med vores stemme, kropssprog og mimik. Derudover får vi altid lidt at spise og drikke og der er selvfølgelig tid til at snakke og hygge sammen.

Vi skal også en tur i teatret sammen og se hvordan professionelle skuespillere arbejder, i biografen, overnatte i kirken og meget mere!

 

Hvad kræver det? 

For at være med på dramaholdet skal du have lyst til og være glad for at optræde! Du skal også kunne komme de fleste onsdage, hvor vi øver og være indstillet på at øve replikker og lære dem udenad. Du skal kunne komme til de arrangementer, hvor dramaholdet skal optræde. 

 

Hvad lærer jeg? 

Når du går til drama, lærer du at stå frem foran en masse mennesker og sige noget.  Drama kan være med til at styrke din stemme og lære dig mere om hvordan du bruger din krop og din ansigtsmimik til at udtrykke dig.  Drama kan styrke din selvtillid og give dig en masse gode oplevelser med andre jævnaldrende børn.

 

Hvor foregår drama? 

I Godthaabskirken, Nyelandsvej 51, Frederiksberg

 

Hvornår foregår drama? 

Onsdage kl. 15 - 17.

 

Hvad koster det? 

Det er gratis at gå til drama.

 

Tilmelding: 

...sker ved at sende en mail til LLY@godthaabskirken.dk. Skriv gerne både navn, adresse, tlf. nr., mailadresse og eget mobilnummer.

 

Underviseren:

Dramaundervisningen varetages af Lise Leiko Yoshida. Lise er Kirke- og kulturmedarbejder i Godthaabskirken. Udover drama underviser hun i Minikonfirmand, Babysalmesang, er tovholder på børnegudstjenester og familiearrangementer i kirken og korleder for Gospelkoret GOOD HOPE. Lise har læst musikvidenskab og religion på Københavns Universitet. Hun er 45 år og er mor til 2 piger på 10 og 15 år. Hun elsker arbejdet med børn og de kreative processer og det fællesskab, som drama kan være med til at skabe for børnene.