Søndag d. 29. september 2019, kl. 10:00

Schubert, mad, sensommer og høst i Godthaabskirken

Mad er ikke bare nødvendig. Mad er også en glæde, en fryd, en nydelse. Her i sensommeren bugner markeder og madbutikker af farver, der er mangfoldige og dybe, og kun et meget hårdt hjerte kan vel modstod glæden ved blå blommer, røde hyben og krysantemum og georginer i alle farver.

I Godthaabskirken inviteres der til høstgudstjeneste søndag den 29. september kl. 10.00 med efterfølgende frokost, hvor biskop Peter Skov-Jakobsen causerer.  Provst Kirsten Jørgensen prædiker og Godthaabskirkens Kirkekor og Kammerorkester spiller og synger musik for kor, soli og orkester af Franz Schubert. Efter gudstjenesten serveres der en lækker og let frokost til 50 kr. Her er tilmelding nødvendig og kan ske til kirkekontoret, tlf. 38870351 eller på mail til Mette Oesten på mepo@km.dk.

Godthaabskirkens Kirkekor og Kammerorkester, provst Kirsten Jørgensen og biskop Peter Skov-Jakobsen
Godthaabskirken