Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Valentinsgudstjeneste

Dato
Onsdag d. 14. februar 2018, kl. 19:30
Sted
Godthaabskirken
Medvirkende
Gospelkoret GOOD HOPE under ledelse af Lise Leiko Yoshida, Søren Baun - pianist, Kristine Nørgaard Sørensen - skuespiller og Kirsten Jørgensen - provst.

Valentinsdag den 14. februar er kendt som ”de elskendes helligdag”. Det er dagen, hvor par udveksler kort, blomster, chokolade eller andre gaver, som udtryk for deres kærlighed til hinanden. Det er en romantisk dag og også en meget gammel helligdag, helt tilbage fra 500-tallet.

I Godthaabskirken markerer vi denne specielle ”helligdag”. Det gør vi nu fjerde år i træk ved at invitere til gospelgudstjeneste. Kirkens kor GOOD HOPE synger under ledelse af Lise Leiko Yoshida, akkompagneret af pianist Søren Baun. I år har vi sat gudstjenesten i Tove Ditlevsens tegn. Hun ville i år være fyldt 100 år, og vi synes det er værd at lade hendes ord tale med, når vi fejrer kærligheden. Hun kendte både dens lyse og barske sider. Hendes digte kan de fleste af os spejle os i. Skuespiller og kirketjener Kristine Nørgaard Sørensen læser digtene. Der er lagt op til aften med eftertænksomme tekster og gospel i den mere stille udgave.

Tag din kæreste, ægtefælle eller partner med til en særlig gudstjeneste i romantikkens tegn og med masser af god musik. 

Liturg og prædikant er provst Kirsten Jørgensen.