Udgivet man d. 26. okt 2020, kl. 09:30

I lyset af de stigende smittetal og regeringens skærpede restriktioner for at begrænse smitten har Godthaabs Sogns menighedsråd besluttet at begrænse alle aktiviteter, som ikke er direkte forbundet med gudstjenester og undervisning i kirken.

Det betyder, at der foreløbig frem til d. 15. januar 2021 ikke vil blive afholdt koncerter, foredrag, sangaftener eller tilsvarende. Dette sker for så vidt muligt at begrænse risikoen for smitte blandt deltagere og kirkens personale, og derved forhåbentlig sikre, at gudstjenester mv. kan gennemføres.

Gudstjenester samt andre kirkelige handlinger som dåb og bisættelser gennemføres med de nugældende restriktioner, maksimalt 54 deltagere, hvis der synges.

Ligeledes gennemføres undervisning af konfirmander og øvrige børneaktiviteter (babysalmesang og drama).

Nørkleklubben mandag eftermiddag rykker frem til d. 18. januar over i Frederiksberg Hospitalskirke, Nyelandsvej 64d.

Læsekredsen, Godthaabskoret og Gospelkoret GOOD HOPE holder pause året ud.

Torsdagsklubben tager på udflugt, så vidt det er muligt og mødes ellers i Frederiksberg Hospitalskirke, Nyelandsvej 64d.

Kategorier Aktuelt