Udgivet ons d. 15. apr 2020, kl. 10:00

Godthaabskirken er lukket hen over sommeren grundet en større renovering inkl. maling af hele kirkerummet.

Kirken åbner igen søndag d. 9. august med højmesse kl. 10.00. Gudstjenesten følger myndighedernes retningslinjer og der vil derfor være begrænsede pladser.

Under renoveringen afholdes der ingen gudstjenester i Godthaabskirken og vi henviser til andre kirker på Frederiksberg og til de nye tiltag "Morgenandagt - Godthaabskirken på græs" samt "Kirkegang - en kort vandretur med samtale og sang", som begge udgår fra Frederiksberg Hospitalskirke, Nyelandsvej 64D. Læs mere herom på Godthaabskirkens hjemmeside.

Der afholdes stadig kirkelige handlinger såsom bisættelser, dog i Sct Lukas Kirke og efter de nødvendige retningslinjer omkring afstandskrav.

Kirkekontoret åbent på følgende tidspunkter:

Tirsdage kl. 10 - 13 samt kl. 15 - 17

Torsdage kl. 10 - 13

Fredage kl. 10 - 13

Mandage og onsdage arbejde kordegnen hjemme og kan kontaktes på mail: godthaabs.sogn@km.dk

Har man ikke mulighed for at sende mail, kan sognepræst Martin Elvstrøm-Vieth kontaktes på tlf. 23 43 99 22 hverdage ml. kl. 10-12.

Kategorier Aktuelt